Afișare
85 produse

Filtrare

BUYING ONLINE FROM
DAAR
Plata în rate fără dobândă
Livrare rapidă în 48h
Bijuterii certificate
Prețuri accesibile

Inele argint pentru femei: bijuterii cu semnificație

Inelele din argint DAAR sunt realizate din argint 925 de înaltă calitate, garantând atât frumusețe, cât și durabilitate. Fiecare inel din colecția DAAR devine un accesoriu must-have, adăugând un plus de strălucire și eleganță oricărei ținute. Indiferent dacă preferi inelele simple din argint sau cele cu pietre prețioase, fiecare piesă este creată cu o atenție meticuloasă la detalii.

De asemenea, ai de ales și dintr-o selecție de inele din aur de 14k și 18k pentru a-ți oferi opțiuni variate și deosebite, care să reflecte perfect stilul tău unic.

O colecție variată de inele din argint: de la modele statemnt, la modele simple și delicate

Colecția DAAR de inele din argint pentru femei include o mulțime de modele, create pentru fiecare stil.

Dacă îți place simplitatea, inelele din argint fără pietre sunt alegerea perfectă. De asemenea, inelele din argint cu pietre semiprețioase adaugă un plus de eleganță oricărei ținute, transformând fiecare apariție într-una remarcabilă. Pentru un look complet și, poți asorta inelele cu brățările din argint, adăugând astfel un plus de rafinament și stil.

Inele de argint cu pietre – strălucire intensă în nuanțe vibrante

În colecția DAAR vei regăsi o selecție variată de inele de argint cu pietre semiprețioase, care se remarcă prin designuri unice și captivante. Aceste inele prezintă pietre în culori diverse, de la nuanțe de negru, albastru, verde și roșu, până la multe alte tonalități vibrante.

Inelele noastre din argint cu ametist, peridot, topaz și alte pietre semiprețioase adaugă o notă de culoare și rafinament, completând perfect orice ținută, fie ea casual sau elegantă. Indiferent dacă preferi un inel cu o piatră centrală impunătoare sau un model delicat cu multiple pietre mici, colecția noastră îți oferă inelul care îți reflectă personalitatea și îți îmbogățește stilul.