DESCOPERĂ
Lumea DAAR
Universul în care explorezi noi posibilități și găsești alte forme ale stilului: de la diamante create în laborator la bijuterii moderne, cu personalitate.
despredaar.about.contentTitle1
ADN-ul TEILOR, cuprins in caracterul DAAR
În universul bijuteriilor, inspirația aduce mereu posibilități inovatoare, iar acum, deschide porțile spre un nou brand. DAAR este parte din grupul TEILOR, cu un portofoliu de bijuterii centrat în jurul pieselor cu diamante create în laborator, însă cu o varietate atrăgătoare de piese în diverse stiluri: bijuterii din aur 14K cu diamante și alte pietre prețioase create în laborator sau cu diamante naturale, bijuterii din aur 10K cu sau fără cristale zirconia, piese din argint sau oțel inoxidabil, în culori moderne și forme inspirate din stilul dinamic al tinerilor.
DESCOPERĂ NOI
PERSPECTIVE
O explorare continuă
DAAR este un laborator creativ în care transformăm trendurile în inspirație și experimentăm cu stilul, prin diversitatea metalelor și a pietrelor din care sunt create bijuteriile: culoare, estetică, modernitate, aduse împreună. Atât de multe posibilități, dedicate ție. În final, DAAR este un playground vibrant, în care diversitatea estetică devine un trend care se potrivește oricui.
DAAR, CADOUL PE CARE ÎȚI DOREȘTI SĂ ÎL OFERI
Într-o lume în care bijuteriile sunt mai mult decât accesorii, oamenii le poartă ca să transmită un mesaj despre stilul personal, să arate lumii o parte din cine sunt.
Versatile, accesibile, o varietate de posibilități – este un trio din ce în ce mai căutat și prețuit când vine vorba despre bijuterii. DAAR îl transformă din listă de dorințe în realitate, prin fiecare element care îi formează caracterul.
O nouă eră
founder-signature